• Stacks Image 295
    Vertalingen in en uit alle Europese talen, Arabisch en Chinees. In-house beëdigd vertalen in alle taalcombinaties Russisch, Engels, Nederlands en Wit-Russisch
  • Stacks Image 296
    Beëdigde vertalingen kunnen worden voorzien van apostille of legalisatie

(Beëdigd) vertalen
Soms wilt u dolgraag uw teksten vertaald hebben, zoals bij websites, reclamemateriaal en commerciële teksten. In andere gevallen is het vereist een beëdigde vertaling van officiële documenten aan te leveren. In beide situaties kunt u er op vertrouwen dat uw vertalingen bij Linguakabinet in goede handen zijn.

We zijn actief in de sectoren
Juridisch, Olie & Gas, Technologie, Overheid en zakelijk en beschikken in-house over gespecialiseerde beëdigd vertalers Nederlands<>Engels, Russisch<>Engels en Nederlands<>Russisch. We werken volgens het moedertaalprincipe, waarbij de vertaling wordt gemaakt door een vertaler die de doeltaal als moedertaal heeft. Daarna wordt iedere vertaling (geen uitzondering mogelijk) gereviseerd door een tweede vertaler met dezelfde taalcombinatie. Programma’s voor tekstherkenning en vertaalgeheugenbeheer, zoals Trados en MemoQ stellen ons in staat reeds bestaande elementen van vertalingen te gebruiken en consistentie aan te brengen in namen en terminologie binnen verschillende documenten.

Voor
overheden en de zakelijke markt leveren we vertalingen in alle Europese talen, Arabisch en Chinees. Dit kunnen commerciële teksten en beëdigde vertalingen zijn. Voor collega-vertaalbureau’s en particulieren werken we uitsluitend aan vertalingen die we in-house uitvoeren. Dit kunnen (beëdigde) vertalingen zijn in alle taalcombinaties Engels, Nederlands, Russisch en Wit-Russisch.

Diensten
Beëdigde vertalingen: Beëdigde vertalingen worden altijd voorzien van een stempel, handtekening en verklaring.
Apostille: Zowel brondocumenten als vertalingen kunnen worden voorzien van een apostille door de rechtbank.
Legalisatie: Zowel brondocumenten als vertalingen kunnen worden voorzien van een legalisatie door ambassades, het Ministerie van Buitenlandse Zaken of de rechtbank.

Meer informatie:
Engels, Nederlands, Russisch, Overige talen, Kwaliteit