Overige talen
Voor overheden en de zakelijke markt leveren we vertalingen in alle Europese talen, Arabisch en Chinees. Dit kunnen commerciële teksten en beëdigde vertalingen zijn. Ons team van medewerkers, in-house vertalers en freelancers staat voor u klaar om binnen afgesproken deadlines en prijsafspraken uitstekende kwaliteit te leveren. Kwaliteit in dienstverlening en op taalkundig gebied. Dat geldt ook voor in Nederland minder voorkomende taalcombinaties, zoals Duits-Chinees of Frans-Portugees.

Nuances
In bijvoorbeeld de Olie- en Gasindustrie is Portugees een gangbare taal. Daarbij maakt het wel uit of de vertaling gebruikt gaat worden in Portugal, Brazilië of Mozambique. Die vraag aan u als opdrachtgever stellen is een voorbeeld van hoe wij meedenken en onze service zien.

Meertalige brondocumenten
We komen regelmatig ’complexe’ aanvragen tegen. Zoals een doctoraal diploma recht, waarbij het diploma zelf in het Latijn is geschreven, de cijferlijst in het Nederlands en de verklaring van DUO of een notaris in het Engels. Of we dat diploma naar het Frans kunnen vertalen? Beëdigd graag! In Nederland zijn geen beëdigd vertalers Latijn-Frans werkzaam. Maar we hebben een uitstekende beëdigd vertaalster Latijn-Nederlands in ons freelance netwerk. Haar vertaling wordt dan als tussenvertaling ingevoegd en op deze manier wordt ook deze aanvraag naar tevredenheid afgerond. Compleet beëdigd, rechtsgeldig en te voorzien van apostille of legalisatie.

Voor
collega-vertaalbureau’s en particulieren werken we uitsluitend aan vertalingen die we in-house uitvoeren. Dit kunnen (beëdigde) vertalingen zijn in alle taalcombinaties Engels, Nederlands, Russisch en Wit-Russisch.

Den Haag is niet alleen onze thuisbasis, maar ook die van ambassades, consulaten, ministeries en rechterlijke instanties. Dat kan bijdragen aan het soepele verloop van procedures.

(Beëdigde) vertalingen o.a.:

Arabisch
Armeens
Azerbeidzjaans
Bulgaars
Catalaans
Chinees
Deens
Duits
Estisch
Ests
Fins
Frans
Grieks
Hindi
Hongaars
Italiaans

Kroatisch
Latijn
Lets
Litouws
Noors
Oekraiëns
Oezbeeks
Pools
Portugees
Roemeens
Servisch
Sloveens
Slowaaks
Spaans
Tsjechisch
Zweeds