• Stacks Image 295
  Congrestolken voor het Havenbedrijf Rotterdam
 • Stacks Image 296
  Gerechtstolken in de Srebrenicazaak
 • Stacks Image 297
  Gesprekstolken op een offshore gasproductieplatform in de Noordzee
 • Stacks Image 301
  Tolkenapparatuur met technici tijdens de Roadshow voor investeringsmogelijkheden van de Republiek Kazachstan

Tolken
Linguakabinet levert hooggekwalificeerde simultane en consecutieve tolkdiensten aan internationale bedrijven en organisaties, ministeries en nationale overheidsinstanties, adviesbureaus, advocatenkantoren, industriële bedrijven en ingenieursbureaus.

We helpen u communiceren met buitenlandse partners en belanghebbenden op internationale conferenties, bestuursvergaderingen, bouw- en bedrijfslocaties of rechtszittingen. Ons uitgebreide netwerk van tolken stelt ons in staat de juiste tolk voor uw evenement te selecteren. Een professional die over de juiste specialisatie beschikt en die door het bekend zijn met uw terminologie ook in het geval van een korte voorbereidingsperiode snel inzetbaar is.

We richten ons in het bijzonder op de sectoren
Juridisch, Olie & Gas, Technologie en Overheid en zijn werkzaam in alle taalcombinaties, waarbij we intern beschikken over beëdigde tolken en vertalers Nederlands, Engels en Russisch.

Neemt u alstublieft contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en advies over de meest passende vorm van tolken voor uw organisatie.