Stacks Image 1651
JURIDISCH

Economische activiteiten hebben altijd een juridische component. Enkele van onze interne en freelance tolken en vertalers hebben een economische en/of juridische achtergrond en staan accountants, advocaten, notarissen en trustkantoren bij tijdens rechtszaken, onderhandelingen, fusiegesprekken, en (belasting)onderzoeken en met het beëdigd vertalen van documenten, zoals:
• akte van aandelenoverdracht
• akte van hypotheek
• akte van levering
• akte van oprichting
• contracten
• huwelijkse voorwaarden
• uittreksel kamer van koophandel
• woonplaatsverklaringen
Lees verder >

Stacks Image 1656
OLIE- EN GAS

De Russische Federatie, maar ook Russischtalige landen als Azerbeidzjan en Kazachstan zijn belangrijke partners voor Nederland en de Europese Unie op het gebied van energie. De grote belangen, zowel financieel als politiek, vragen om integriteit, flexibiliteit en kwaliteit. We zijn betrokken bij tal van projecten in deze sector en kunnen daardoor snel en goed voorbereid inspelen op actuele situaties en nieuwe aanvragen.

In-house beschikken we over ervaren tolken/vertalers Engels <> Russisch, Nederlands <> Russisch en Engels <> Nederlands) en daarnaast werken we in andere relevante talen, waaronder Arabisch, Noors, Spaans en Portugees.
Lees verder >

Stacks Image 1661
TECHNOLOGIE

Nederland is kennisland op tal van technologische gebieden. Buitenlandse delegaties bezoeken in Nederland gevestigde onderzoeksinstituten, universiteiten en bedrijven en organisaties die werkzaam zijn in bijvoorbeeld maritieme technologie, ruimtevaart, glas-, land- en tuinbouw, machinebouw of zuiveltechnologie.

Of wat te denken van een medisch congres waarop professoren hun nieuwste inzichten op het gebied van nierdialyse presenteren. Of trainingen door de wereldtop op het gebied van nucleaire veiligheid. We veren op als we een onderscheidende rol kunnen spelen en de thematiek kan ons niet moeilijk genoeg zijn.
Lees verder >

Stacks Image 1666
OVERHEID EN ZAKELIJK

Internationale samenwerking vindt plaats in zowel de private als de publieke sector. We werken in de zakelijke markt en voor tal van internationale organisaties en (semi) overheden (zie: projecten).

Wanneer u als organisator van een bedrijfsbezoek, conferentie, congres, handelsmissie, inspectie, ministeriële ontvangst, prijsuitreiking of training contact met ons opneemt, weet u dat een deel van uw takenpakket in goede handen terecht komt. Samen met uw account manager bespreekt u de gewenste invulling qua tolken en tolkapparatuur en vervolgens kunt u zich toeleggen op andere aspecten van de organisatie.
Lees verder >